Supersportsbil Speedtest Deluxe

Kjenner du noen som interesserer seg for sportsbiler og drømmer om en dag som racebilsjåfør? Oppfyll drømmen med opplevelsen, Supersportsbil Speedtest Deluxe! Her gir du bort en uforglemmelig kjøreopplevelse på en lukket akselerasjonsstripe hvor gavemottaker kan velge mellom å kjøre en helt rå Lamborghini Huracan eller en heftig Ferrari 488. En uforglemmelig dag venter!

  • Kjør Ferrari 488 eller Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En prøvekjøring og to akselerasjontester
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen

Gi bort en uforglemmelig speedtest bak rattet i en valgfri supersportsbil. Her kan mottakeren velge å kjøre en Lamborghini Huracan eller Ferrari 488 – noe av det råeste du kan kjøre på veien i Norge. Med dette gavekortet vil man få erfare en luksusbil av ypperste klasse og kjenne på en fart som vil ta pusten fra de aller fleste.

Ved ankomst blir man møtt av en profesjonell instruktør som går gjennom briefing og teori så man er godt forberedt på bilens enorme krefter. Deretter setter man seg inn bak rattet i drømmebilen og vrir om nøkkelen. Opplevelsen starter med en testdrive hvor man får prøvekjøre bilen på lukket akselerasjonsstripe. Et lett trykk på gasspedalen gir umiddelbart svar fra den kraftige motoren. Når man føler seg klar er det tid for to akselerasjonstester på akselerasjonsstripen. Her får man virkelig kjenne på kroppen hvor rask denne bilen faktisk er! Nå er det bare å la gavemottaker glede seg til en vanvittig dag fylt med spenning, adrenalin og minner for livet.

Viktig å merke seg: 100kr tilkommer for registrering av kjøring. Det tas forbehold om at opplevelsen kan gjennomføres med en tilsvarende bil da det kan skje noe uforutsett med en bil, som fører til driftstans. Dette er for å sikre gjennomføring både for kunde og arrangører. Med tilsvarende bil menes en tilnærmet lik sportsbil sett i forhold til pris og prestanda fra et annet merke. Biler og farger kan variere noe fra sesong til sesong.

Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer hvor aldersgrensen for å gjennomføre er 10 år. Det er viktig å gi beskjed på forhånd om man er lavere enn 1.60 cm eller høyere enn 1.95 cm, samt har en vekt som er utenfor normalvektig standard.

Kjenner du en som har et godt øye til sportsbiler? Da vil opplevelsen, Supersportsbil Speedtest Deluxe, være midt i blinken! Oppfyll en drøm – gi bort en heftig kjøretur i en av Norges råeste supersportsbiler til din bedre halvdel, pappa eller bestevenn! Her får man velge mellom å kjøre en rå Lamborghini Huracan eller en heftig Ferrari F12 Berlinetta. Dette vil bli en helt vanvittig opplevelse!

  • Kjør Ferrari F12 Berlinetta eller Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En prøvekjøring og to akselerasjontester
  • Opplev akselerasjon på over 800 meter bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen
Les mer Lukk

Verdt å vite

Image
Når?

Mai-august

Image
Varighet

Rundt 8 minutter effektiv kjøring, 5 minutter breafing

Image
Deltakere

1 person

Image
Sted

Rakkestad, Skien

Image
Aldersgrense

18 år

Image
Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

Image
Viktig informasjon

Ved regn eller dårlig vær kanselleres opplevelsen pga. risiko. Førerkort for bil er påkrevd. Forsikring tegnes på stedet og er inkludert i prisen. Egenandel på inntil 25.000kr. Man får ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Lokasjon

Lokasjon

Vis alle stedene

Skien (Speedtest)
Rakkestad (Speedtest)

Reviews

(0 reviews)

0

Sikker betaling

Det er trygt å handle hos oss, og vi tilbyr kun betalingsalternativer fra anerkjente, sikre betalingsleverandører....

Vanlige spørsmål

På Supercars.no finner du gavekort på uforglemmelige kjøreopplevelser. Nå kan du enkelt og raskt gi bort en gave som huskes! Velg blant flere kjøreopplevelser - alle levert på 5 minutter. 1. Kjøp Finn opplevelsen du vil gi bort, kjøp den og motta ditt verdibevis på e-post. 2. Book Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å følge instruksjonene på verdibeviset. 3. Opplev Gavemottaker møter opp til avtalt tid og gjennomfører opplevelsen. Du betaler for gaven med kort eller faktura.

Skreddersy gaven Gi gaven mening med eget design. Velg blant en rekke flotte tema og legg til en personlig hilsen som gjør mottakeren varm om hjertet. Lynrask levering E-gavekort levert på 5 minutter. 14 dagers åpent kjøp Angrer du på kjøpet, kan du få pengene tilbake innen 14 dager.

Supersportsbil Speedtest Deluxe

2,090 kr

Pris for 1 personer

0 (0 reviews)

Giftcard

Kjøp hos YouWish.no

Supersportsbil Speedtest Deluxe

2,090 kr

Pris for 1 personer

0 (0 reviews)

Giftcard

Legg i handlevogn
Andre kunder har kjøpt
Se alle gavetips
Anbefalt
Se alle gavetips