Ferrari Speedtest

Kjenner du en som har et godt øye til raske biler og drømmer om en kjøreopplevelse utenom det vanlige? Da vil opplevelsen, Ferrari Speedtest, være den perfekte gave! La gavemottaker oppleve adrenalinkicket og følelsen av å trykke ned gassen i en rå Ferrari 488! Dette er en unik gave som passer perfekt til den som elsker fart og spenning.

  • Kjør Ferrari 488 på akselerasjonsstripe
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen

Hvordan føles det egentlig å trykke ned gassen i en Ferrari? Med opplevelsen, Ferrari Speedtest vil man få svaret. Overrask pappa, bror, kjæresten eller en god venn med en adrenalinfylt opplevelse på akselerasjonsstripen! Her vil man være vitne til et heftig adrenalinkick når man setter seg bak rattet til den italienske supersportsbilen.

Opplevelsen starter med at man hilses velkommen av instruktøren. Deretter viser instruktøren riktig kjøreteknikk, samt går gjennom teori og briefing for å ivareta sikkerheten og sørge for at man er godt forberedt på de enorme kreftene som bor i denne bilen. Så gjenstår det bare å innta posisjonen som sportsbilsjåfør.

Å starte motoren på en Ferrari 488 – en av verdens mest legendariske supersportsbiler – vil være som søt musikk i gavemottakers ører. Vibrasjonene i motoren forplanter seg i ryggraden mens man sakte presser ned gasspedalen. Her får man virkelig nyte følelsen av en illsint motor og en fart man bare før kunne drømme om.

Med instruktøren ved sin side får man først oppleve en testdrive hvor man får testet ut bilens egenskaper, samt kjenne på hvordan det føles å kjøre denne herligheten. Etter testdriven er det på tide med en akselerasjonstest. Her får man virkelig kjenne på hva denne bilen er god for! Nå gjenstår det bare for mottaker å sette klampen i bånn. En tur med Ferrari 488 vil garantere et minne for livet.

Viktig å merke seg: 100kr tilkommer for registrering av kjøring. Det tas forbehold om at opplevelsen kan gjennomføres med en tilsvarende bil da det kan skje noe uforutsett med en bil, som fører til driftstans. Dette er for å sikre gjennomføring både for kunde og arrangører. Med tilsvarende bil menes en tilnærmet lik sportsbil sett i forhold til pris og prestanda fra et annet merke. Biler og farger kan variere noe fra sesong til sesong.

Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer hvor aldersgrensen for å gjennomføre er 10 år. Det er viktig å gi beskjed på forhånd om man er lavere enn 1.60 cm eller høyere enn 1.95 cm, samt har en vekt som er utenfor normalvektig standard.

Kjenner du en som har et godt øye til raske biler og drømmer om en kjøreopplevelse utenom det vanlige? Da vil opplevelsen, Ferrari Speedtest, være den perfekte gave! La gavemottaker oppleve adrenalinkicket og følelsen av å trykke ned gassen i en rå Ferrari F12 Berlinetta! Dette er en unik gave som passer perfekt til den som elsker fart og spenning.

  • Kjør Ferrari F12 Berlinetta på akselerasjonsstripe
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen
Les mer Lukk

Verdt å vite

Image
Når?

Mai-august

Image
Varighet

Rundt 5-10 minutter kjøring og breafing

Image
Deltakere

1 person

Image
Sted

Rakkestad, Skien

Image
Aldersgrense

18 år

Image
Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

Image
Viktig informasjon

Ved regn eller dårlig vær kanselleres opplevelsen pga. risiko. Førerkort for bil er påkrevd. Forsikring tegnes på stedet og er inkludert i prisen. Egenandel på inntil 25.000kr. Man får ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Lokasjon

Lokasjon

Vis alle stedene

Skien (Speedtest)
Rakkestad (Speedtest)

Reviews

(0 reviews)

0

Sikker betaling

Det er trygt å handle hos oss, og vi tilbyr kun betalingsalternativer fra anerkjente, sikre betalingsleverandører....

Vanlige spørsmål

På Supercars.no finner du gavekort på uforglemmelige kjøreopplevelser. Nå kan du enkelt og raskt gi bort en gave som huskes! Velg blant flere kjøreopplevelser - alle levert på 5 minutter. 1. Kjøp Finn opplevelsen du vil gi bort, kjøp den og motta ditt verdibevis på e-post. 2. Book Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å følge instruksjonene på verdibeviset. 3. Opplev Gavemottaker møter opp til avtalt tid og gjennomfører opplevelsen. Du betaler for gaven med kort eller faktura.

Skreddersy gaven Gi gaven mening med eget design. Velg blant en rekke flotte tema og legg til en personlig hilsen som gjør mottakeren varm om hjertet. Lynrask levering E-gavekort levert på 5 minutter. 14 dagers åpent kjøp Angrer du på kjøpet, kan du få pengene tilbake innen 14 dager.

Ferrari Speedtest

1,290 kr

Pris for 1 personer

0 (0 reviews)

Giftcard

Kjøp hos YouWish.no

Ferrari Speedtest

1,290 kr

Pris for 1 personer

0 (0 reviews)

Giftcard

Legg i handlevogn
Andre kunder har kjøpt
Se alle gavetips
Anbefalt
Se alle gavetips