Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe

Kjenner du noen du vet setter pris på fart og spenning? Som kanskje har en forkjærlighet for supersportsbiler? Da er opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe et flott gavealternativ! Her får gavemottaker muligheten til å sammenligne to biler i verdensklasse ved å kjøre dem på akselerasjonsstripe. Dette er den perfekte gave for bilentusiaster og adrenalinsøkere.

  • Kjør Ferrari F12 Berlinetta & Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En testkjøring og to akselerasjonstester per sportsbil
  • Opplev akselerasjon på over 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen

Både Ferrari og Lamborghini er kjent for å produsere sportsbiler i verdensklasse. En bilentusiast vil derfor elske muligheten til å sammenligne disse to supre bilene, som begge består av råsterke motorer, har svært høy toppfart og akselererer lynkjapt.

Før man skal ut på akselerasjonsstripen med hver bil får man en rask briefing fra instruktør. Slik lærer man hvordan disse bilene skal håndteres, da kjøreopplevelsen er svært annerledes fra det de fleste er vant med. Deretter bærer det ut på akselerasjonsstripen for å oppleve en helt ellevill kjøretur. Her kan man føle seg som Vin Diesel i det man suser av gårde langs stripa med gasspedalen helt i bånn.

Den intense motorduren er helt rå, og begge biler er en fryd for øyet. En opplevelse som Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe er som skapt for å gi litt ekstra spenning og glede i hverdagen. Her får man virkelig oppleve hva som bor under panseret i disse supersportsbilene.

Viktig å merke seg: 100kr tilkommer for registrering av kjøring. Det tas forbehold om at opplevelsen kan gjennomføres med en tilsvarende bil da det kan skje noe uforutsett med en bil, som fører til driftstans. Dette er for å sikre gjennomføring både for kunde og arrangører. Med tilsvarende bil menes en tilnærmet lik sportsbil sett i forhold til pris og prestanda fra et annet merke. Biler og farger kan variere noe fra sesong til sesong.

Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer hvor aldersgrensen for å gjennomføre er 10 år. Det er viktig å gi beskjed på forhånd om man er lavere enn 1.60 cm eller høyere enn 1.95 cm, samt har en vekt som er utenfor normalvektig standard.

Kjenner du noen du vet setter pris på fart og spenning? Som kanskje har en forkjærlighet for supersportsbiler? Da er opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe et flott gavealternativ! Her får gavemottaker muligheten til å sammenligne to biler i verdensklasse ved å kjøre dem på akslererasjonsstripe. Dette er den perfekte gave for bilentusiaster og adrenalinsøkere.

  • Kjør Ferrari F12 Berlinetta & Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En testkjøring og to akselerasjonstester per sportsbil
  • Opplev akselerasjon på over 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen
Les mer Lukk

Verdt å vite

Image
Når?

Mai-september

Image
Varighet

Rundt 15 minutter effektiv kjøring, 5 minutter breafing

Image
Deltakere

1 person

Image
Sted

Rakkestad, Skien

Image
Aldersgrense

18 år

Image
Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

Image
Viktig informasjon

Ved regn eller dårlig vær kanselleres opplevelsen pga. risiko. Førerkort for bil er påkrevd. Forsikring tegnes på stedet og er inkludert i prisen. Egenandel på inntil 25.000kr. Man får ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Lokasjon

Lokasjon

Vis alle stedene

Skien (Speedtest)
Rakkestad (Speedtest)

Reviews

(0 reviews)

0

Sikker betaling

Det er trygt å handle hos oss, og vi tilbyr kun betalingsalternativer fra anerkjente, sikre betalingsleverandører....

Vanlige spørsmål

På Supercars.no finner du gavekort på uforglemmelige kjøreopplevelser. Nå kan du enkelt og raskt gi bort en gave som huskes! Velg blant flere kjøreopplevelser - alle levert på 5 minutter. 1. Kjøp Finn opplevelsen du vil gi bort, kjøp den og motta ditt verdibevis på e-post. 2. Book Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å følge instruksjonene på verdibeviset. 3. Opplev Gavemottaker møter opp til avtalt tid og gjennomfører opplevelsen. Du betaler for gaven med kort eller faktura.

Skreddersy gaven Gi gaven mening med eget design. Velg blant en rekke flotte tema og legg til en personlig hilsen som gjør mottakeren varm om hjertet. Lynrask levering E-gavekort levert på 5 minutter. 14 dagers åpent kjøp Angrer du på kjøpet, kan du få pengene tilbake innen 14 dager.

Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe

4,190 kr

Pris for 1 personer

0 (0 reviews)

Giftcard

Kjøp hos YouWish.no

Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe

4,190 kr

Pris for 1 personer

0 (0 reviews)

Giftcard

Legg i handlevogn
Andre kunder har kjøpt
Se alle gavetips
Anbefalt
Se alle gavetips